Home » Vakre områder i Norge

Norge er et vakkert land, det er noe de fleste kan være enige i. Men selv for mange nordmenn blir det ikke så ofte vi får oppleve den vakre naturen som vises frem på kalendre, i reisebrosjyrer og rundt omkring på nettet.

Selv om mange fortsatt er bundet til byer og tettsteder i forbindelse med jobb, er det for en del mennesker som kan utføre en hoveddel av jobben sin via nett og telefon i den senere tid blitt enklere å bosette seg nærmere en bit av den vakre naturen.

Hvor favorittstedet er kommer til å avhenge av personlig smak, men i en kåring for noen få år tilbake, fikk ulike steder i Nordland fylke over 25% av stemmene for vakreste sted i Norge.

Hvis man ikke ønsker seg så langt nord, er kanskje litt sørlandsidyll tingen, med skjærgård og hvite hus langs vannet.

For mange er nok selve symbolet på norsk natur en av våre mange vakre fjorder, så for dem ville et idyllisk sted på Vestlandet være tingen.

Og hvis man lengter opp i høyden mangler det ikke på vakker natur i et av de mange fjellområdene våre, kanskje rundt Hardangervidda, enten på nordsiden ved Geilo eller rundt Rauland og Skinnarbu mot sør.

Uansett om man ønsker seg nord eller sør, øst eller vest, fjell eller fjord finnes det helt sikkert et sted i dette landet som ikke bare ser vakkert ut på en kalender, men som også kan gi deg en utsikt fra stuevinduet som kan være med til å gjøre hverdagen litt mer vakker!