Den populære spanske La Liga


La Liga vekker interesse overalt i verden. Den spanske ligaen byr på timevis med spenning og individuelle tricks og ferdigheter fra ulike fotballstjerner. Naturligvis byr La Liga på fotball av den ypperste kvaliteten. Nordmenn flest velger å reise til Barcelona eller Madrid for å se god spansk fotball. Likevel finnes det mange andre destinasjoner der du kan oppleve fotball på toppnivå til mye rimeligere priser.

Utforsk andre destinasjoner

Spania har mange fotballklubber å velge mellom. I sør har du store klubber som Sevilla FC som har vunnet Europaligaen hele fem ganger siden 2006, og vant UEFA Super Cup det samme året. Les mer her. I samme byen finner du Real Betis, en annen anerkjent spansk klubb. Reiser til Sevilla kan du finne på nettet. Andre destinasjoner i Sør-Spania der du kan se fotball er Málaga, Granada og Cádiz.

De klassikerne

FC Barcelona og Real Madrid er nok de mest foretrukne klubbene. Ikke bare er det de to klubbene som har vunnet flest ligacupene, men også de som alltid spiller i Champions League. De er imidlertid ikke de eneste som har internasjonal anerkjennelse. Valencia CF, gamleklubben til John Carew, eller Athletic de Bilbao som har vunnet hele 24 Copa del Rey-pokaler, er også bra alternativer til Barcelona og Madrid. Se mer her.